despre noi

Încredere, angajament și pasiune pentru construcții

Ne-am dedicat să oferim servicii de construcţii de înaltă calitate timp de peste un deceniu.

Povestea noastră

Endles este o companie specializată în vânzarea de materiale de construcții și finisaje, înființată în anul 2006. Cu o experiență solidă pe piața de profil, Endles are în portofoliu peste 5000 de produse, acoperind aproximativ 80% din materialele necesare construirii unei case.

La Endles găseşti o gamă largă de produse, precum cărămidă, oțel beton, ciment, var, sisteme de acoperiș, gips-carton, vată de sticlă, articole electrice și finisaje, precum și multe altele. În plus, oferim soluții complete pentru nevoile clienților noștri, inclusiv transport și suport tehnic.

Suntem dedicați să oferim clienților noștri cele mai bune servicii și produse de calitate, prețuri atractive la produsele celor mai mari producători europeni, pentru a-i ajuta să realizeze proiectele de construcție și renovare cu succes. De la proiecte mici la construcții de mare anvergură, Endles este partenerul de încredere care își asumă responsabilitatea de a aduce viziunea clienților săi la viață.

Endles – Pentru casa ta!

0 +
Ani de experienţă
0 +
Angajaţi
0 +
Clienţi fericiţi

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri materiale de construcții de înaltă calitate și servicii personalizate pentru a ajuta la construirea casei lor de vis.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este de a deveni lideri în domeniul vânzării de materiale de construcții și finisaje, oferind soluții complete și inovatoare pentru clienții noștri din întreaga regiune.