Servicii

Descoperă cum te putem ajuta

Suntem aici pentru a te ajuta în orice stadiu al proiectului tău de construcţii. De la consultanţa iniţială până la livrarea produselor şi mixarea vopselelor, putem să îţi oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor tale specifice.

CONSULTANŢĂ

Cu serviciul nostru de consultanță vei primi ajutorul de care ai nevoie pentru a-ți defini proiectul și a face cele mai bune alegeri pentru a-l realiza. Îți oferim soluții personalizate și adaptate nevoilor tale, astfel încât să fii întotdeauna mulțumit de serviciile noastre.

MIXARE VOPSELE

Pentru a te ajuta să obţii nuanţa dorită pentru proiectul tău, îţi oferim serviciul de mixare a vopselelor, cu posibilitatea de a alege dintr-un paletar bogat de culori sau de a realiza o nuanţă personalizată la cerere.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru a uşura procesul de livrare a materialelor acasă sau pe şantier, punem la dispozitia ta mijloace de transport moderne şi eficiente, inclusiv autocamioane şi autoutilitare de diferite capacităţi (3,5 – 22 tone), cu program de livrari flexibil şi gratuit în oradea şi localităţile limitrofe.

COMENZI SPECIALE

Dacă ai nevoie de un anumit produs care nu se află în stocul nostru, poţi face o comandă specială şi personalul nostru va face tot posibilul pentru a-l aduce în timp util, în funcţie de disponibilitatea furnizorilor si de necesităţile proiectului tău.